Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Κριτική για το Teen Titans: The Judas Contract


Η συντακτική ομάδα του Super Hero News γράφει τις εντυπώσεις της για το Teen Titans: The Judas Contract, το οποίο κυκλοφορεί από τις αρχές Απριλίου σε πακέτο digital HD, Blu-Ray και DVD.

Είδος: Κινούμενα σχέδια, Δράσης και Περιπέτεια.
Πρωταγωνιστούν: Stuart Allan, Taissa Farmiga, Brandon Soo Hoo, Jake T. Austin, Kari Wahlgren, Sean Maher, Christina Ricci, Miguel Ferrer και Gregg Henry.
Σενάριο: Ernie Altbacker
Σκηνοθέτης: Sam Liu
Παραγωγός: James Tucker
Εταιρεία Παραγωγής: Warner Bros. Animation, DC Entertainment
Διανομέας: Warner Home Video
Πρεμιέρα: 4 Απριλίου του 2017
Διάρκεια: 84 λεπτά
Προϋπολογισμός: 3,5 εκατομμύρια δολάρια

Υπόθεση: Η Tara Markov έχει δύναμη πάνω σε πέτρα και έδαφος. Επίσης είναι περισσότερο από ότι φαίνεται. Άραγε είναι απειλή ή σύμμαχος για τους Teen Titan. Και τι σχέδια έχει ο μισθοφόρος Deathstroke για την ομάδα;

Μιχάλης Κρατημένος: Το Teen Titans: The Judas Contract είναι ακόμη μία υψηλού επιπέδου ταινία κινουμένων σχεδίων της Warner Bros. Animation με βάση χαρακτήρες της DC και πιστοποιεί την απόλυτη κυριαρχία της τελευταίας στο συγκεκριμένο τομέα. Ο Beast Boy για άλλη μια φορά ήταν εξαιρετικός και θα ήθελα να live-action μεταφορά του χαρακτήρα με σόλο φιλμ καθώς έχει όσα έλειπαν από τα τρία πρώτα έργα του DCEU με βάσης όσα έχουν αναφέρει κάποιοι κριτικοί και φανς, δηλαδή χιούμορ και καφρίλα. Ωραίο το γκεστ του Kevin Smith και περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία για την επόμενη ταινία της ομάδας.

Βαθμολογία: 8/10

blackys88b: Το Teen Titans: The Judas Contract πρώτα από όλα είναι ταινία κινουμένων σχεδίων. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι μειώνεται σίγουρα το κοινό που θα το ακολουθήσει αλλά επίσης έχει την ευκαιρία να παίξει με χαρακτήρες που σπανίζουν στην μικρή οθόνη. Επίσης είναι και από τις ελάχιστες ταινίες κινουμένων σχεδίων που δεν είχαν μέσα τον Batman παρά το γεγονός ότι υπάρχουν χαρακτήρες από τον μύθο του. Η ταινία σίγουρα ήταν πολύ ικανοποιητική και η ιστορία θα ήταν κάτι που θα με ενδιέφερε να δω στη μεγάλη οθόνη αφού οι χαρακτήρες βρίσκουν το χρόνο να με κερδίσουν από την στιγμή που είδαμε και άλλες ταινίες με τους ίδιους χαρακτήρες. Επίσης το κάμεο του Kevin Smith είναι όλα τα λεφτά αφού ο τύπος δείχνει να απολαμβάνει κάθε του επαφή με μεταφορές από comic. Τέλος από τους χαρακτήρες έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στη Raven και ελπίζω ότι κάποτε θα δούμε τον χαρακτήρα στη μεγάλη οθόνη αφού έχει τεράστιες προοπτικές.

Βαθμολογία: 7/10


Η βαθμολογία του Super Hero News: 7.5/10

Trailer:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου