Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Η Sony βρήκε νέους σεναριογράφους για το Harbinger


Η Sony έκλεισε τους Justin Tipping και Joshua Beirne-Golden για να γράψουν ξανά το σενάριο της νέας υπερηρωικής ταινίας Harbinger, το οποίο θα έχει για παραγωγό τον γνωστό από το Fast and Furious, Neal Moritz (Original Films). 

Ακόμη δεν είναι γνωστό αν θα είναι το Harbinger ή το Bloodshot που θα κυκλοφορήσει πρώτο αλλά το πλάνο είναι πέντε ταινίες της Sony σε συνεργασία με τη Valiant Entertainment και την DMG. Οι Toby Jaffe και Dinesh Shamdasani θα είναι παραγωγοί και το αρχικό πλάνο ήταν αυτή να είναι η πρώτη ταινία αν και όπως έχει αναφερθεί ακόμη δεν είναι επίσημο. Μετά από sequels για τις δύο ταινίες θα υπάρξει και το crossover Harbinger Wars. Το Harbinger είναι δημιούργημα των Jim Shooter και David Lapham και κυκλοφόρησε το 1992 και η υπόθεση επικεντρώνεται στον Peter Stanchek, ο οποίος έχει την ικανότητα να γράψει ξανά την ανθρώπινη ιστορία.

Ο Justin Tipping για το 2008 έγραψε το σενάριο του μικρού μήκους Ticket to Change και το 2011 έγραψε και σκηνοθέτησε το Nani. Για το 2013 σκηνοθέτησε το μικρού μήκους Swimming in Air και για το 2015 έγραψε και σκηνοθέτησε ένα επεισόδιο του Film School Shorts. Για το 2016 έκανε το ντεμπούτο του ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης με το Kicks. Ο Joshua Beirne-Golden ήταν συνεργάτης μαζί του στα περισσότερα projects.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου