Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Ο Joe Manganiello μιλάει για το The Batman


Μπορεί ακόμη να είμαστε στα πολύ αρχικά βήματα του The Batman αλλά ήδη αλλάξαμε σκηνοθέτη και το project μοιάζει να έχει περάσει από σαράντα κύματα για να γίνει πραγματικότητα. Όπως είναι γνωστό αρχικά ο Ben Affleck είχε θέση σκηνοθέτη αλλά τον έχει αντικαταστήσει ο Matt Reeves ενώ υπήρξαν αβάσιμες φήμες ότι ο Ben Affleck θα εγκατέλειπε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που πλέον δεν ακούγεται καθόλου.

Αυτό που δεν άλλαξε από την μέρα που έγινε η ανακοίνωση είναι ότι ο Joe Manganiello θα έχει το ρόλο του Deathstroke, και τώρα ο ηθοποιός βρήκε χρόνο να μιλήσει για την ταινία. Όπως είπε αρχικά πίστευε ότι τα γυρίσματα θα γίνουν τον Μάη αλλά ίσως να πάνε λίγο παρακάτω αφού έχουν τεράστια πλάνα για την ταινία και πιστεύει ότι το κοινό πρέπει να σεβαστεί την δημιουργική διαδικασία αφού όλοι θέλουν να κάνουν μια ταινία που θα την θυμούνται όλοι θετικά. Άρα τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν όταν όλα θα είναι έτοιμα.

Ο Joe Manganiello για το 2016 είχε ένα επεισόδιο του Mom και μια κάμεο εμφάνιση στο Pee-wee's Big Holiday και για το 2017 έχει έτοιμα τα Drunk Parents και Smurfs: The Lost Village. Για το μέλλον εκτός από την σόλο ταινία του Batman, έχει κλείσει και στα Stano, Shoplifters of the World και Rampage.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου