Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Νέες πληροφορίες για το Star Wars Episode VIII


Με το Rogue One: A Star Wars Story να έχει ήδη κυκλοφορήσει και να είναι κοντά στο δισεκατομμύριο, όπως είναι λογικό το κοινό έχει ήδη ξεκινήσει να περιμένει το επόμενο Star Wars, το άτιτλο Episode VIII, για το οποίο δεν έχουμε και τόσες πολλές πληροφορίες.

Ο Rian Johnson πρόσφατα βρέθηκε σε συνέντευξη από το USA Today για την ταινία και μια από τις πληροφορίες που αποκάλυψε ήταν ότι γνώριζε το τίτλο της ταινίας από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το σενάριο αλλά εμείς θα τον μάθουμε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Επίσης έγινε γνωστό ότι ο Kylo Ren θα έχει το δικό του TIE Fighter, ειδικά σχεδιασμένο για τον χαρακτήρα. Πολλοί θα το πουν διαφημιστικό κόλπο αλλά έτσι και αλλιώς το franchise ποτέ δεν έκρυψε τις προθέσεις του.

Ο σκηνοθέτης δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει και για τους χαρακτήρες, με την Rey (Daisy Ridley) φυσικά ξανά στο επίκεντρο και όπως είπε, το κοινό θα δει το ταξίδι της καθώς προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την δύναμη που έχει και το χάρισμα. Κάνει τα πρώτα της βήματα και βλέπει τις προοπτικές της. Μια άλλη ίσως πιο αδιάφορη στο κινηματογραφικό κοινό πληροφορία είναι ότι θα έχει σύνδεση με τη σειρά κινουμένων σχεδίων Star Wars Rebels με την LucasFilm γενικά να αναγνωρίζει την δυναμική όλων αυτών των χαρακτήρων που βρίσκονται στη μικρή οθόνη. Το ίδιο έκανε και σε μικρότερο βαθμό και το Rogue One. Στο επίκεντρο θα είναι οι χαρακτήρες Convorees, που λογικά θα εμφανιστούν στο Episode VIII και εμφανίστηκαν και στη σειρά. Για τους υπόλοιπους χαρακτήρες όπως είπε ο δημιουργός το πλάνο είναι να τους γνωρίσουμε καλύτερα αφού το ίδιο ήθελε και ο Johnson ως δημιουργός.

Ο Rian Johnson ξεκίνησε την καριέρα του ως σκηνοθέτης το 1996 με το μικρού μήκους Evil Demon Golfball from Hell!!!, έδωσε το 2001 το μικρού μήκους Ben Boyer and the Phenomenology of Automobile Branding και το 2002 το The Psychology of Dream Analysis και έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο το 2005 με το Brick. Το 2008 έδωσε το The Brothers Bloom και το 2010 έδωσε τηλεοπτικά επεισόδια για τα Terriers και Breaking Bad. Για την δεύτερη σειρά επέστρεψε για ακόμη δύο επεισόδια, με το ένα να είναι  το Ozymandias, το οποίο στη πράξη θεωρείται ένα από τα καλύτερα επεισόδια όλων των εποχών. Το 2012 είχε την τελευταία του ταινία με το Looper.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου