Μερικές εβδομάδες απέχουμε από την πρεμιέρα της πρώτης ανθολογικής ταινίας του κινηματογραφικού σύμπαντος του Star Wars, το Rogue One: A Star Wars Story, και η πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στο περιοδικό Empire αποκάλυψε πως η ταινία δεν αναμένεται να αποκτήσει συνέχεια ανεξάρτητα με την πορεία που θα έχει στο παγκόσμιο box office.
Το Rogue One: A Star Wars Story κυκλοφορεί στις 16 Δεκεμβρίου και πρωταγωνιστούν οι Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk, Jiang Wen, Forest Whitaker, Riz Ahmed, Genevieve O'Reilly, Jimmy Smits, James Earl Jones και Warwick Davis. Ο Gareth Edwards σκηνοθετεί από σενάριο των Chris Weitz και Tony Gilroy. Ρόλο παραγωγούν έχουν οι Simon Emanuel, Kathleen Kennedy, Allison Shearmur και Tony To.
Το franchise του Star Wars επέστρεψε στην μεγάλη οθόνη το 2015 με το Star Wars Episode VII: The Force Awakens και το 2016 έχει το Rogue One ενώ το 2017 θα έχει το Star Wars: Episode VIII. Για το 2018 έχει την άτιτλη ταινία για τον νεαρό Han Solo και το 2019 θα έχει το Star Wars: Episode IX.

0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου