Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Ο Quentin Tarantino δεν εντυπωσιάστηκε από το Luke Cage


Η Marvel και το Netflix συνεχίζουν να παίρνουν θετικότατες κριτικές για την δουλειά του αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Η τελευταία σειρά των δύο κολοσσών, το Luke Cage, άφησε σίγουρα ένα άτομο ανικανοποίητο αφού η στη νέα εκδοχή του Power Man, ο Quentin Tarantino μοιάζει να διαφωνεί με την εποχή που διαδραματίζεται.

Ο δημοφιλής σκηνοθέτης δήλωσε ότι είναι μεγάλος φαν του χαρακτήρα και για λίγο καιρό είχε στα πλάνα του να κάνει κινηματογραφική μεταφορά του χαρακτήρα μετά από το Reservoir Dogs αλλά τελικά κατέληξε με το Pulp Fiction. Και πλέον μάλλον φαντάζει η σωστή επιλογή. Το σίγουρο πάντως είναι ότι αν έκανε την ταινία ο Samuel L. Jackson θα είχε ενσαρκώσει τον χαρακτήρα αφού μέχρι και σήμερα συνεχίζει να είναι σταθερή επιλογή του δημιουργού. Ο Tarantino ξεκαθάρισε ότι θα ήθελε την ιστορία να μείνει στη δεκαετία του ‘70 και την ιδέα του Hero For Hire να την εξερευνούσαν ως κεντρικό θέμα.

Ο Quentin Tarantino για το 2015 είχε ως σκηνοθέτης και σεναριογράφος το The Hateful Eight, το δεύτερο συνεχόμενο του western μετά το Django Unchained ενώ είχε και το ρόλο του αφηγητή. Ως παραγωγός έχει το τηλεοπτικό μικρού μήκους #15SecondScare. Για το μέλλον έχει συνδέσει το όνομα του με τα Faster, Pussycat Kill Kill και Forty Lashes Less One και Killer Crow.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου