Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Trailer για την Ultimate Edition για το Marvel's Spider-Man: Miles Morales


Η Marvel και η Insomniac Games έδωσαν στη δημοσιότητα το trailer της Ultimate Edition του Marvel's Spider-Man: Miles Morales για το PlayStation 5, η οποία είναι διαθέσιμη και θα περιλαμβάνει δυο στολές από το Spider-Man: No Way Home στο Marvel's Spider-Man Remastered που θα μπουν στο παιχνίδι στις 10 Δεκεμβρίου. Στο το Marvel's Spider-Man Remastered θα υπάρχου και τα τρία DLC "Marvel's Spider-Man: City That Never Sleeps".

Η σύνοψη του παιχνιδιού είναι η εξής:
Στην τελευταία περιπέτεια στο σύμπαν του Σπάιντερ-Mαν της Marvel, ο έφηβος Μάιλς Μοράλες προσαρμόζεται στο νέο του σπίτι ενώ ακολουθεί τα βήματα του μέντορά του, Πίτερ Πάρκερ, ως ο νέος Σπάιντερ-Mαν. Αλλά όταν μία νέα μεγάλη σύγκρουση για την εξουσία απειλεί να καταστρέψει το νέο του σπίτι, ο επίδοξος ήρωας καταλαβαίνει ότι με μεγάλη δύναμη, έρχεται και μεγάλη ευθύνη. Για να σώσει τη Νέα Υόρκη της Marvel, ο Μάιλς πρέπει να γίνει ο Σπάιντερ-Mαν και να τα δώσει όλα.
Το Marvel's Spider-Man: Miles Morales κυκλοφόρησε στις 12 Νοεμβρίου του 2020 για τα PlayStation 4 και PlayStation 5. Οι Nadji Jeter, Yuri Lowenthal, Jacqueline Pinol, Griffin Puatu, Jasmin Savoy Brown, Ike Amadi, Ashly Burch, Troy Baker και Darin De Paul χαρίζουν τις φωνές τους. Οι Brian Horton, Bryan Intihar, Marcus Smith και Ryan Smith είναι οι creative directors του ηλεκτρονικού παιχνιδιού.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου