Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Τι λένε οι κριτικοί για το Monster Hunter;


Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν οι πρώτες κριτικές για το Monster Hunter, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι μέτριες. Η ταινία στο Metacritic έχει βαθμολογία 40/100 με βάση 13 κριτικές, όπου οι 2 είναι θετικές, οι 5 είναι μικτές και οι 6 είναι αρνητικές ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 50/100 με βάση 32 κριτικές, όπου οι 16 είναι θετικές και οι 16 είναι μικτές/αρνητικές.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Όταν μία απροσδόκητη αμμοθύελλα μεταφέρει την υπολοχαγό Άρτεμις και την ομάδα της σε έναν καινούριο κόσμο, οι στρατιώτες σοκάρονται όταν μαθαίνουν πως αυτός ο κόσμος βρίσκεται στην κυριότητα τεράστιων και επικίνδυνων τεράτων που είναι άτρωτα μπροστά στις σφαίρες και τα πυρομαχικά τους. Στην απελπισμένη μάχη τους για επιβίωση, η ομάδα συναντά τον μυστηριώδη Κυνηγό, του οποίου οι μοναδικές δεξιότητες του επιτρέπουν να παραμείνει ένα βήμα μπροστά από τα ισχυρά πλάσματα.
Το Monster Hunter θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 18 Δεκεμβρίου. Ο Paul W. S. Anderson έχει κάνει την σκηνοθεσία και έχει γράψει το σενάριο. Το καστ αποτελούν οι Milla Jovovich, Tony Jaa, Clifford "T.I." Harris, Jr, Ron Perlman, Diego Boneta, Meagan Good, Josh Helman και Jin Au-Yeung.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου